MENGAMUK TAK TENTU PASAL, SUAMI COCO ADA WANITA LAIN?...BUKAN CALANG2 ORANG PEREMPUAN TU..KORANG TENGOK LA SENDIRI PEREMPUAN TU..


BARU Beberapa Bulan Kahwin,Akhirnya King Coco Dapat Balasan Cash!!

BARU Beberapa Bulan Kahwin,Akhirnya King Coco Dapat Balasan Cash!!

Perbualan itu dikirimkan kepada Mynewshub dari seorang pembaca kami yang mendedahkan King Coco bengang suaminya dicaras wanita yang dikenali sebagai Keisya.
Menurut pembaca yang enggan dikenali itu, Keisya merupakan bekas teman wanita Azrin sebelum lelaki itu bersama King Coco.
Menerusi perbualan itu, King Coco dikatakan telah menyerang Keisya menerusi direct messenger (DM) laman Instagramnya mengugut agar wanita itu tidak lagi mengganggu suaminya.
Mengamuk Tak Tentu Pasal, Suami Coco Ada Wanita Lain?
Malah, King Coco turut menyifatkan suaminya hanya mahukan Keisya semata-mata mahukan kemaluannya.“Bitch (Pelacur).. berhenti kacau suami I. Dia hanya nak awak kerana awak punya pus**. Dia dah ada saya sekarang,” tulisnya yang menyifatkan wanita itu sebagai perosak rumah tangga orang.
UUUUUU.jpg
UUUUUU.jpg
UUUUUUUU.jpg
Mengamuk Tak Tentu Pasal, Suami Coco Ada Wanita Lain?
Pada masa yang sama, King Coco turut mengugut akan menyerang Keisya di tempat kerja dan mengganggu keluarganya sekiranya terus ‘menggatal’ dengan suaminya.
Bagaimanapun, Keisya menafikan dia kini menjalinkan hubungan dengan Azrin atau mendambakan lelaki itu.
Mengamuk Tak Tentu Pasal, Suami Coco Ada Wanita Lain?Menurutnya, dia sudah lama tidak berhubung dengan Azrin dan King Coco boleh mendapatkan kepastian mengenai perkara itu menerusi suaminya sendiri.
Sementara itu, Keisya dilihat turut memberi mesej kepada Azrin meminta agar lelaki itu menjelaskan kepada isteri keduanya yang mereka sudah tiada apa-apa hubungan.
Mengamuk Tak Tentu Pasal, Suami Coco Ada Wanita Lain?
Terdahulu, heboh menyatakan minah yang popular dengan pelat mat saleh ini bunting pelamin berdasalkan hashtag #rezekianak yang selalu digunakan.
King Coco atau nama sebenarnya Mashaira Ismail dan Azrin selamat diijabkabulkan pada 1 Januari lalu di di Hampshire Place, Ampang.
Terdahulu, King Coco pernah dikecam netizen kerana berani mendedahkan bakal berkahwin dengan Azrin yang berstatus suami orang pada ketika itu.

sumber: kisahviral

Related Posts:

0 Response to "MENGAMUK TAK TENTU PASAL, SUAMI COCO ADA WANITA LAIN?...BUKAN CALANG2 ORANG PEREMPUAN TU..KORANG TENGOK LA SENDIRI PEREMPUAN TU.."

Post a Comment