Inilah Wajah SEBENAR Bakal Suami Fara Fauzana Yang Tidak Pernah Dilihat! Wow! Hebat! Fara Fauzana Dedahkan Bakal Suaminya Sendiri! Ini Biodata Lengkap Suami Yg Bukan Calang-Calang Orang! Gempak La Fafau!

post-feature-image

Jika sebelum ini ramai peminat terkejut dengan pengumuman dari bekas penyampai radio Hot FM iaitu Fara Fauzana tentang perkahwinannya. Namun, yang menjadi tanda tanya peminat siapakan gerangan lelaki yang bertuah itu?

Meskipun Fara telah mendedahkan bakal suaminya adalah seorang ahli perniagaan yang bernama Hafiz namun beliau enggan menunjukkan wajah sebenar bakal suaminya itu. 

Menerusi portal BH Online mengatakan ada sumber mengirim dua keping gambar yang dikatakan bakal suami Fara itu. Namun, apabila diminta pengesahan dari Fara dia enggan mengiyakan dan juga menidakkan gambar tersebut.

Inilah Wajah SEBENAR Bakal Suami Fara Fauzana Yang Tidak Pernah Dilihat!

Menurut sumber lain pula, ada yang mengatakan Hafiz menjalankan perniagaan dalam bidang perhotelan milik keluarganya di London. Dan kini sedang berjinak-jinak dalam bidang politik. 

Inilah Wajah SEBENAR Bakal Suami Fara Fauzana Yang Tidak Pernah Dilihat!

Apapun, jika benar gambar tersebut adalah bakal suami Fara, mereka sangat sepadan. Semoga berbahagia hingga ke Jannah. 

Related Posts:

0 Response to "Inilah Wajah SEBENAR Bakal Suami Fara Fauzana Yang Tidak Pernah Dilihat! Wow! Hebat! Fara Fauzana Dedahkan Bakal Suaminya Sendiri! Ini Biodata Lengkap Suami Yg Bukan Calang-Calang Orang! Gempak La Fafau!"

Post a Comment