VIDEO: Kak Mawar Berani Mati Tunjuk Aksi 'GHAIRAH' Buat Orang Ramai Semakin 'TAK TAHAN' Dengannya.. Tengok Balasan Yang Diterimanya!!!..SANGAT DASYAT BALASANNYA...ALLAHUAKBAR...

VIDEO: Kak Mawar Berani Mati Tunjuk Aksi 'GHAIRAH' Buat Orang Ramai Semakin 'TAK TAHAN' Dengannya.. Tengok Balasan Yang Diterimanya!!!


Apa yang menimbulkan kecaman ramai seperti diluahkan di ruangan komen video tersebut dikongsikan adalah, gaya Kak Mawar itu boleh menimbulkan persepsi buruk seorang wanita Muslim di mata masyarakat.

Iklan terlampau yang berunsur lucah itu sehingga kini dikritik teruk oleh pengguna Facebook.

Merendahkn maruah wanita seolah-olah kahwin semata untuk l*b*ng dan bat*ng kepala bana dia, tulis Saiful Zabidi.
Tahniah Adik Naufal dari Kota bharu Klate, juara Qari Junior musim ke 5 TV3..Alhamdulillah..wat balik RM10,000.ejas belanja make tea buih sekali dik..

Nak kaya punya pasal sanggup buat benda-benda bodoh macam ni budak-budak kalau tengok video ni apa jadi? Otak ada pakai la ni semua punya dari terlajak laris, berang Shaik Jamaluddin.

Yang jatuhkan maruah wanita, bukannya lelaki, tetapi wanita sendiri tulis Azman Zaki.

Sungguhpun mahu mempromosikan produk, buatlah dengan cara yang bijak dan bersopan. Dengan cara seperti ini ianya tidak akan membuatkan orang membeli produk itu, malah dikeji lagi ada.

Related Posts:

0 Response to "VIDEO: Kak Mawar Berani Mati Tunjuk Aksi 'GHAIRAH' Buat Orang Ramai Semakin 'TAK TAHAN' Dengannya.. Tengok Balasan Yang Diterimanya!!!..SANGAT DASYAT BALASANNYA...ALLAHUAKBAR..."

Post a Comment