INI CERITA SEBENARNYA...ISTERI TAMPIL DEDAH KEADAAN TERKINI ADLIN SELEPAS ISU DI TANGKAP POLIS YANG PASTI RAMAI TERKEUT BESAR...KESIAN ADLIN........

ISTERI TAMPIL DEDAH KEADAAN TERKINI ADLIN SELEPAS ISU DI TANGKAP POLIS YANG PASTI RAMAI TERKEUT BESAR...KESIANNYA.......

KUALA LUMPUR – Seorang pelakon dan pelawak terkenal disyaki terbabit dalam kes penipuan hartanah membabitkan kerugian sebanyak RM485,000, semalam.

Timbalan Pengarah Risikan Operasi Jabatan Siasatan Jenayah Komersial Bukit Aman, Senior Asisten Komisioner Roslan Abd Wahid yang mengesahkan perkara itu berkata, artis itu ditahan di kediamannya di Cyberjaya jam 2 petang.

“Suspek dibawa ke Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Dang Wangi untuk siasatan lanjut,” katanya.

Artis terbabit yang ditahan itu direman selama empat hari bermula hari ini sehingga Ahad.

Terdahulu, artis itu dikatakan terbabit dengan penipuan pelaburan yang melibatkan seramai 9 lelaki dan 5 wanita itu ditahan bersama rampasan 9 buah kereta jenis Range Rover Evoque, Mercedis, Honda Accord, Volkswagen, Toyota Caldina, Toyota Prius, Toyota Vios dan Proton.

Barang kemas turut dirampas bersama sejumlah buku bank, kad bank, borang pelaburan, telefon bimbit dan komputer.

Related Posts:

0 Response to "INI CERITA SEBENARNYA...ISTERI TAMPIL DEDAH KEADAAN TERKINI ADLIN SELEPAS ISU DI TANGKAP POLIS YANG PASTI RAMAI TERKEUT BESAR...KESIAN ADLIN........"

Post a Comment