EDISI KANTOI!!! 3 Foto AMAR KANTOI SEBELUM KAHWIN..Amyra Rosli KECEWA AMAR BAHARIN ADA KEKASIH LAIN!! Gadis CANTIK INI BUKTIKAN ADA HUBUNGAN BERSAMA AMAR BAHARIN Di Instagram...KESIAN AMYRA...2 Foto AMAR KANTOI SEBELUM KAHWIN..Amyra Rosli KECEWA AMAR BAHARIN ADA KEKASIH LAIN!! Gadis CANTIK INI BUKTIKAN ADA HUBUNGAN BERSAMA AMAR BAHARIN Di Instagram


Kalau anda ni memang pengguna twitter tegar, mesti anda perasaan nama Abang Zin masih lagi disebut-sebut kan. Malah, ada yang begitu menggilai ‘Abang Zin’ sampai mengaku boyfriend bagai. Haha.

Peminat nampaknya masih tak boleh move on walaupun watak Abang Zin dilakonkan oleh Amar Baharin itu hanyalah wujud dalam drama ‘Kerana Terpaksa Aku Relakan’ yang ‘kebaboom’ ratingnya.

Ha… tapi, beberapa keping foto yang kami kongsikan bersama anda ni pasti membuatkan gadis-gadis yang mengimpikan Abang Zin bad mood seharian.


"Relax! pergi event je. Jgn ada fan club dtg attack ckp nak rampas bf/tunang/laki org lagi okeyh? @amarbaharin is safe with me bahahahhahaha???? #thisworldneedspeace."

Caption yang diberikan oleh Ramona Zam Zam ni memang win! Mahu ada yang serang Ramona sebab selfie dengan jejaka idaman Malaya ni.


Jadi, Ramona pun bagi amaran awal-awal yang dia dan Amar hanya keluar bersama untuk pergi event. Maka janganlah ada peminat yang meroyan tak tentu hala ya. Cool bebeh cool!

p/s : Orang cool dan smar macam Amar ni memang ramai peminat sampai wanita lain nak berkawan dengan Amar pun susah. Tapi jangan risau, Amyra tak perlu risau lagi sebab Amar dan ready untuk jadi suami yang sah untuk Amyra..tahniah to both of u

SUMBER : informasi menarik dunia, 2014

Related Posts:

0 Response to "EDISI KANTOI!!! 3 Foto AMAR KANTOI SEBELUM KAHWIN..Amyra Rosli KECEWA AMAR BAHARIN ADA KEKASIH LAIN!! Gadis CANTIK INI BUKTIKAN ADA HUBUNGAN BERSAMA AMAR BAHARIN Di Instagram...KESIAN AMYRA..."

Post a Comment