BACA SEBELUM TERLAMBAT!!!...Jangan Guna Syampu Ini...Hati-hati Menggunakan Syampu Badan Yang Terlalu Wangi : Korang Mesti Tak Nak Guna Lagi Syampu Ni Kalau Korang Tengok Gambar Seterusnya...SANGAT MENGERIKAN

Dua tiga hari ini , newsfeed  di facebook penuh dengan gambar di atas , bila melihatnya pasti terasa mahu "PLAY" untuk ketahui apakah sebenarnya sabun atau shampu yang digunakan sehingga menyebabkan sedemikian .
Yang sebenarnya itu bukanlah shampu di badan yang anda gunakan sehingga menyebabkan lubang-lubang menggerunkan itu timbul , hehehe .
"TRYPOPHOBIA" ialah salah satu perasaan takut yang hadir dalam diri seseorang individu itu apabila dia melihat sesuatu permukaan yang berlubang-lubang, menggerigis atau bintik-bintik yang menyebabkan timbulnya perasaan geli, gatal-gatal atau rasa tidak selesa. Ini dia video yang akan menguji anda semua sama ada anda menghidap trypophobia. Sila saksikan :)

Dua tiga hari ini , newsfeed  di facebook penuh dengan gambar di atas , bila melihatnya pasti terasa mahu "PLAY" untuk ketahui apakah sebenarnya sabun atau shampu yang digunakan sehingga menyebabkan sedemikian .

Yang sebenarnya itu bukanlah shampu di badan yang anda gunakan sehingga menyebabkan lubang-lubang menggerunkan itu timbul , hehehe .


"TRYPOPHOBIA" ialah salah satu perasaan takut yang hadir dalam diri seseorang individu itu apabila dia melihat sesuatu permukaan yang berlubang-lubang, menggerigis atau bintik-bintik yang menyebabkan timbulnya perasaan geli, gatal-gatal atau rasa tidak selesa. Ini dia video yang akan menguji anda semua sama ada anda menghidap trypophobia. Sila saksikan :)Jika mahu tahu anda ada penykit ini atau tidak , JOM PANDANG DAN TENUNG GAMBAR :
Apa perasaan korang lepas tengok gambar-gambar diatas?
Geli atau tidak? 
Nak menjerit atau tidak? 
Nak menangis atau tidak? 
Nak baling pc / lappy atau tidak? 
Menggaru seluruh badan atau tidak? 
Kalau jawapan nya semua YA maka dengan rasmi nya anda disahkan mengalami penyakit TRYPOPHOBIA!!!
~Sekian Terima Kasih ~

Related Posts:

0 Response to "BACA SEBELUM TERLAMBAT!!!...Jangan Guna Syampu Ini...Hati-hati Menggunakan Syampu Badan Yang Terlalu Wangi : Korang Mesti Tak Nak Guna Lagi Syampu Ni Kalau Korang Tengok Gambar Seterusnya...SANGAT MENGERIKAN"

Post a Comment