Kisah Benar, Isteri Sibuk Kerja, Suami Henjut Adik Ipar Umur 15 Tahun Dalam RumahNiat seorang pelajar perempuan yang ingin membantu kakaknya menjaga anak-anak mengundang bala apabila dia menjadi hamba seks oleh abang iparnya.

Lihat video di sini

Mangsa yang berusia 15 tahun di telah diperkosa semenjak Mei 2014 membuat laporan polis di Balai Polis Bukit Beruntung pada minggu yang lalu kerana sudah tidak tahan sering dir0gol oleh lelaki itu.

Mangsa yang berasal dari Pahang difahamkan sebelum ini bersetuju untuk membantu kakaknya yang menetap di Seksyen BB8, Bukit Beruntung.

Mangsa diminta menguruskan anak saudaranya yang masih kecil itu semasa kakaknya tiada di rumah kerana keluar berniaga.

Mangsa juga mendakwa dia telah dirogol berulang kali oleh lelaki yang berusia 30-an itu. Mangsa pernah cuba melarikan diri tetapi gagal kerana suspek menyembunyikan kunci rumah.

Suspek juga telah mengugut mangsa agar tidak menceritakan kejadian yang berlaku kepada kakak atau keluarganya di kampung.

Mangsa bagaimanapun bertindak membuat laporan polis selepas tidak tahan dengan sikap abang iparnya itu yang didakwa kerap menyeksa dan memukul kakaknya.

Related Posts:

0 Response to "Kisah Benar, Isteri Sibuk Kerja, Suami Henjut Adik Ipar Umur 15 Tahun Dalam Rumah"

Post a Comment