Dah Lama MERAHSIAKAN perkara ini, Nora Danish dan Ayda Jebat KANTOI Akhirnya. Patutlah Perangai camni, Sekarang, tak payah nak sembunyi lagi. satu Malaysia dah tahu. PADAN MUKA!!

Dah Lama MERAHSIAKAN perkara ini, Nora Danish dan Ayda Jebat KANTOI Akhirnya. Patutlah Perangai camni, Sekarang, tak payah nak sembunyi lagi. satu Malaysia dah tahu. PADAN MUKA!!Dimana ada beg tangan wanita, disitu ada peralatan mekap.

Ya, mekap dan wanita tidak boleh dipisahkan kerana mereka adalah senjata utama wanita untuk tampil lebih yakin dan cantik terutamanya di dalam gambar.

Tetapi bagaimana sekiranya anda tidak memakai mekap dan tertinggal alat mekap anda, dalam masa yang sama anda benar-benar perlu mengambil gambar selfie?

Satu sahaja yang boleh diungkapkan. Ianya musibah besar buat kaum hawa. Tanpa mekap yang sempurna, sukar untuk mendapatkan gambar selfie yang cantik.

Tapi jika dilihat kepada gambar dibawah ini, Ayda Jebat masih lagi kelihatan cantik biarpun dia tidak memakai sebarang mekap. Apa rahsianya?

Telefon yang mempunyai kamera selfie yang gempak? Memang benar kerana Ayda Jebat menggunakan telefon terbaru keluaran OPPO iaitu OPPO F1. Tetapi disebalik telefon OPPO F1, ada ramuan rahsia yang menjadikan gambar Ayda Jebat ini kelihatan sempurna.SEMEMANGNYA OPPO R1 ! 
Jawapannya adalah Beautify 3.0 yang didatangkan sekali bersama telefon OPPO F1. Secara ringkasnya Beautify 3.0 adalah sebahagian dari telefon OPPO F1 yang boleh diibaratkan sebagai pengganti alat mekap anda.

Dengan kombinasi kamera 8.0 megapiksel di hadapan, arahan suara, dan Beautify 3.0, OPPO F1 menjadi alat yang sempurna untuk berselfie.


Jika diperhatikan betul-betul gambar ini sebenarnya menggunakan filter yang didatangkan bersama aplikasi kamera di dalam telefon OPPO F1.

Ini bermakna anda tidak perlu memuat naik ke media sosial untuk menggunakan filter. Cuma perlu pose di depan kamera, snap gambar dan pilih pelbagai filter yang anda mahukan secara terus di telefon OPPO F1.

Bercakap pasal snap gambar, OPPO F1 juga turut didatangkan dengan fungsi 'Flash Screen' yang mana akan membantu selfie anda kelihatan lebih terang jika dirakam di bilik kurang cahaya. Bijak kan?

Cantik kan?

Ada satu lagi berita baik untuk anda semua. Sekiranya anda mahu mencuba nasib untuk mendapatkan telefon OPPO F1, OPPO ada menganjurkan satu peraduan khas. Caranya mudah sahaja, cuma perlu share video, tag rakan yang suka berselfie dan isi slogan.

Nak tahu lebih lanjut? Layari https://www.facebook.com/notes/oppo/oppo-f1-give-away-terms-and-conditions/475107909356689.

Pastikan anda cepat kerana tarikh tutup peraduan ini adalah pada 10 Februari ini jam 10 malam!

Last sekali, jom tonton Nora Danish berselfie dengan OPPO F1.Related Posts:

0 Response to "Dah Lama MERAHSIAKAN perkara ini, Nora Danish dan Ayda Jebat KANTOI Akhirnya. Patutlah Perangai camni, Sekarang, tak payah nak sembunyi lagi. satu Malaysia dah tahu. PADAN MUKA!!"

Post a Comment