SULTAN TITAHKAN NAJIB LETAK JAWATAN SEBAGAI PERDANA MENTERISULTAN TITAHKAN NAJIB LETAK JAWATAN SEBAGAI PERDANA MENTERI | sepujuk surat yang didakwa titah sultan kepada perdana menteri malaysia Datok Sri Najib Tun Abdul razak dimana isi surat berkanan menyuruh beliau meletak jawatannya sebagai perdana menteri malaysia serta merta.
BERIKUT SURAT TITAH TERBUKA UNTUK PERDANA MENTERI MALAYSIA DATOK SRI NAJIB TUN ABDUL RAZAK.
2
ISI KANDUNGAN TITAH BERKENAN.
TITAH MENGISTIHARKAN SECARA RESMI PELETAKAN JAWATAN SEBAGAI PERDANA MENTERI MALAYSIA DENGAN SERTA MERTA.
Beta selaku Raja utusan Allah Akhiruzaman dan raja agung malaysia yang sebenar ,menitahkan Dato’Sri Najib Tun Abdul Razak selaku perdana menteri malaysia ini untuk mengisytiharkan secara resmi kepada umuM peletakan jawatan Dato’ sri sebagai perdana menteri malaysia serta merta.
Titah ini di buat berdasarkan telah tamatnya PERJANJIAN ‘TREATY’ yang di tanda tangani oleh president amerika syarikat.Mr.barack Obama ketika kunjungan beliau ke malaysia pada 26-28 april 2014 yang lalu.dengan itu pemerintahan NWO telahpun beralih kepada KERAJAAN EMPAYAR LANGKASUKA NUSATARA (KELN) dengan resmi dan malaysia adalah sebagian dari Empayar KELN.tapak pemerintahan daulah islamiah kali ke II Akhir zaman.
Dengan ini tidak perlu dato sri menangguhkan pengisytiharan peletakan jawatan tersebut.titah ini bertujuan memudahkan tertegaknya pemerintahan daulah islamiah kali ke II berlandaskan AL QURAN & SUNNAH SAW dengan jayanya dan penyelesaian permasalahan hukum HUDUD yang menjadi isu sekarang.
Kepada pemangku beta nenda tuanku abdul halim mu’adzam shah ibni ALMarhum Sultan Badlishah,sultan kedah merangkap YPD angong malaysia betan memerintahkan untuk mengambil tindakan yang sewajarnya keatas warkah terbuka.
Tapi sultan mana yang keluarkan titah supaya Perdana Menteri meletakkan jawatan selaku ketua pentadbiran negara ini? macam macam hal sekarang ini.Ekoran surat yang beredar di media sosial tersebut akhirnya menjadi bahan lawak pengguna facebook.

Related Posts:

3 Responses to "SULTAN TITAHKAN NAJIB LETAK JAWATAN SEBAGAI PERDANA MENTERI"

  1. Ulil Amri Tuan Hj. El-Munafiqi De'Songlapkei pernah bersabda, “Ajaran Islam sebenar yang dibawa Rasulullah SAW adalah ajaran untuk membentuk umat sederhana, “Ummatan Wasatan”, umat berkualiti, mulia, cemerlang, tidak ekstrem, adil dan cash-is-king” kata Munafiqi.


    Munafiqi juga ‘Walaq’ bahawa sama-sama kita usaha jadi ‘Ummatan Wasatan’ dengan terus berpegang teguh kepada ‘Sirah’ serta menghayati dan mengamalkan peninggalan dan keperibadian Baginda Rasulullah SAW, sementara beliau (El-Munafiqi) anak bini ‘Tabayyun’ dari riwayat ‘Pretty Women’ - Ustaz Jho Low ‘dan selaraskan ‘Saf’ untuk terus ‘berjihad’, songlapsaki baki harta negara berlandaskan ‘Maqasid Syaria’ melalui 36 Menteri Kabinet 'Wasatan Kepalautohan' kerana mereka adalah ‘Wayyahthar’ untuk jilat dan menikmati harta pusaka dan ‘bangggggsssssatkan’ ummatan wasatan yang mereka ‘Kincin’ hidup hidup, Insya-Allah.


    Disclaimer: El-Munafiqi De' Songlapkei has denied any wrongdoing, saying the funds were a political donation and he did not take any money for personal gain. He also said a Bugis Pirate will not retreat with the loot even if the sail tears, rudder breaks or the ship sinks hit by waves.
    https://www.youtube.com/watch?v=g3YAHOdPwCw

    ReplyDelete