PERUBAHAN MENDADAK !! Masih ingat wajah anak perempuan Aamir Khan yang yang comel ini, mohon jangan terkejut lihat 5 foto wajah terbarunya pada usia 7 tahun yang sungguh tidak disangka-sangka !!!KLIK PADA GAMBAR UNTUK PAPARAN LEBIH BESAR & JELAS

Masih ingat wajah anak perempuan Aamir Khan yang yang comel ini, mohon jangan terkejut lihat 5 foto wajah terbarunya pada usia 7 tahun yang sungguh tidak disangka-sangka.

Lihat 3 foto wajah terbaru anak perempuan Aamir Khan di SINI.3 Foto terbaru anak perempuan Aamir Khan yang semakin cantik

Ibu bapa mana yang tidak mahu lihat anaknya berjaya.

Keutamaan mereka adalah untuk mendidik dan membentuk anak-anak sehingga mencapai kejayaan dan menjadi insan yang berguna di masa hadapan.

Tidak terlepas aktor Bollywood Aamir Khan yang gelisah dengan masa depan anak lelakinya, Junaid yang kini berusia 21 tahun.

Aamir mengakui Junaid tidak pernah menunjukkan sebarang minat untuk berkongsi cerita apa yang ingin dicapai dalam kehidupannya. Perkara ini diakui Aamir ketika menghadiri pelancaran filem Heropanti Jumaat minggu lalu.

“Saya tidak pernah paksa anak-anak untuk melakukan sesuatu perkara. Namun sejak akhir-akhir ini saya mula bimbang tentang masa depan mereka. Terutamanya anak lelaki saya, Junaid. Dia tidak pernah berkongsi cerita tentang perancangan masa depannya.

“Saya mohon anda pihak media bantu untuk tanya Junaid apa yang ingin dicapai dalam kehidupannya dan beritahu saya selepas itu,” ujar Aamir Khan seperti dipetik portal Oneindia.

Namun mengakui dia sedikit lega selepas anak lelakinya itu kini menunjukkan minat dalam dunia perfileman selepas Junaid melibatkan diri sebagai pembantu pengarah untuk filem terbaru Aamir Khan, P.K. yang akan ditayangkan tidak lama lagi.

KLIK PADA GAMBAR UNTUK PAPARAN LEBIH BESAR & JELAS

KLIK PADA GAMBAR UNTUK PAPARAN LEBIH BESAR & JELAS

KLIK PADA GAMBAR UNTUK PAPARAN LEBIH BESAR & JELAS

Sumber asal: plbgaimacam

Related Posts:

0 Response to "PERUBAHAN MENDADAK !! Masih ingat wajah anak perempuan Aamir Khan yang yang comel ini, mohon jangan terkejut lihat 5 foto wajah terbarunya pada usia 7 tahun yang sungguh tidak disangka-sangka !!!"

Post a Comment