PALING LATEST..Uqasha Senrose Buka Tudung, Bertindik Ketika Bercuti di Thailand. nampaknya tudng zaman sekarang ni hanya trend...tengok cara pemakian pun dah nampak..para-para hijabster jangan marah ye..

Semakin hari semakin banyak pula cerita yang tak sedap didengar mengenai Uqasha Senrose. Walaupun baru memasuki tahun baru, Uqasha dilihat tidak berubah dan semakin liar dengan gosip-gosip murah.
Terdahulu, kisahnya menjadi bahan utama gosip apabila menampakkan pusat dan leher ketika bercuti bersama adik-beradiknya.

  

Kini, Uqasha dilihat bercuti di Koh Lipe Thailand bersama Iqram Dinzly dan menjadi buah mulut apabila Uqasha menanggalkan tudungnya dan berpakaian seksi di sana. Bahkan, ada yang melihat Uqasha berpeluk sakan dengan Iqram. Apa sudah jadi Uqasha? Adakah tudung yang dipakai hanya ingin menyelimuti perangai sebenar?

Berikut maklumat dan gambar yang telah dikongsikan oleh portal Beautifulnara ;
Related Posts:

0 Response to "PALING LATEST..Uqasha Senrose Buka Tudung, Bertindik Ketika Bercuti di Thailand. nampaknya tudng zaman sekarang ni hanya trend...tengok cara pemakian pun dah nampak..para-para hijabster jangan marah ye.."

Post a Comment