MENGEJUTKAN !! Masih ingat Benjy yang dulunya pernah DIFITNAH dihukum gantung sampai mati, jangan terkejut lihat 2 foto cerita terbarunya yang betul-betul MEMERANJATKAN !!!

                   KLIK PADA GAMBAR UNTUK PAPARAN LEBIH BESAR & JELASMasih ingat Benjy yang dulunya pernah difitnah dihukum gantung sampai mati, jangan terkejut lihat 2 foto cerita terbarunya yang betul-betul memeranjatkan.

Benjy akhirnya dibebaskan daripada tuduhan miliki syabu

Mahkamah Majistret hari ini melepas dan membebaskan pelakon Benjy dan rakan wanitanya, daripada dua tuduhan memiliki syabu, Mac lalu.

Majistret Nur A'minahtul Mardiah Md Nor membuat keputusan itu terhadap Benjy atau nama sebenarnya Khaeryll Benjamin Ibrahim, 38, dan Julia Ernie Jamaludin, 26, selepas mendapati pihak pendakwaan gagal menimbulkan prima facie terhadap kes itu.

Benjy dan Julia Ernie masing-masing didakwa memiliki dadah jenis Syabu 1.71 gram (g) dan 3.01 g di sebuah bilik hotel di Jalan Yap Ah Shak, Dang Wangi, di sini, pada jam 9.30 malam, 5 Mac lalu. 

KLIK PADA GAMBAR UNTUK PAPARAN LEBIH BESAR & JELAS

Sementara itu, mahkamah mengarahkan Julia Ernie untuk membela diri atas satu lagi tuduhan memiliki 0.37 g syabu di tempat dan masa sama. Pendakwaan dikendalikan Timbalan Pendakwa Raya, S Malini Anne.

Sumber: Berita Harian

Sumber asal: artisbocey.blogspot.my

Related Posts:

0 Response to "MENGEJUTKAN !! Masih ingat Benjy yang dulunya pernah DIFITNAH dihukum gantung sampai mati, jangan terkejut lihat 2 foto cerita terbarunya yang betul-betul MEMERANJATKAN !!!"

Post a Comment