MARAH....Akhirnya UQASHA SENROSE SLUMBER Jawab Dengan BERANI Apabila DIKECAM Isu BUKA TUDUNG dan SEKSI

Tak Puas Hati UQASHA....Akhirnya UQASHA SENROSE SLUMBER Jawab Dengan BERANI Apabila DIKECAM Isu BUKA TUDUNG dan SEKSI Beberapa hari lepas, kami merasa terkejut apabila mendengar khabar angin yang mendakwa Uqasha Senrose yang kini sudah berhijrah seronok berparti di sebuah kelab malam bersama rakan-rakannya tanpa berhijab dan hanya memakai topi agar tiada orang yang mengenali dirinya.

Walaubagaimanapun, Uqasha menerusi portal mStar Online berkata berita tersebut adalah fitnah semata-semata dan tidak masuk akal kerana beliau tidak pernah menjejakkan kaki ke mana-mana kelab malam sebelum ini.Dalam perkembangan lain, Uqasha telah melancarkan koleksi tudung yang direka oleh beliau sendiri dikenali dengan jenama Uqasha Senrose Collection. Ia menggunakan fabrik berkualiti tinggi dan mula dijual dengan harga RM49-RM99.
Siapa yang tidak terkejut kalau seseorang sudah berhijab tiba-tiba buka tudung dan ke kelab malam? Tidak dapat dinafikan ada sahaja manusia seperti itu didalam dunia ini. Tampil bertudung hanya kerana trend dan mahu mencari keuntungan sahaja. Namun Uqasha Senrose bukanlah gadis sebegitu. Jadi sila jangan fikir yang bukan-bukan ya.

SUMBER : mstar online, September 2015

Related Posts:

0 Response to "MARAH....Akhirnya UQASHA SENROSE SLUMBER Jawab Dengan BERANI Apabila DIKECAM Isu BUKA TUDUNG dan SEKSI"

Post a Comment