Manfaat Suami Menghisap Payudara Untuk Kesihatan Wanita


1. Payudara yangg sering dihisap, keseimbangan sistem kardiovaskular (jantung) kewanitaannya dapat terjaga. Apabila lelaki menghisap payudara wanita dalam waktu yangg lama, maka degupan jantung wanita meningkat sehingga 110 degupan/minit. Hal ini boleh menjadi latihan bagus bagi kesihatan jantung.

2. Menghisap payudara juga dapat membuatkan berat badan wanita lebih stabil, bahkan berkurang. Hal ini disebabkan, payudara yangg dihisap selama 3 minit dapat membakar lemak lebih kurang 12 kalori.

3. Ingin wajah lebih cantik dan menawan? Kalau begitu jangan risau untuk selalu dihisap payudaranya. Dengan dihisap payudara, maka lebih daripada 30 otot wajah wanita bergerak, sehingga berguna untuk meningkatkan aliran darah di kulit wajah, dan menghaluskan kulit.

4. Selama ini menghisap payudara dianggap sebagai perkara yang kurang sopan atau bunyinya seperti perkara lucah. Tapi pada kenyataanya menghisap payudara dapat membuatkan wanita lebih awet muda, merupakan ubat yang merangsang sistem kekebalan tubuh, kesannya adalah penghasilan antibodi yangg mampu melindungi dari virus dan penyakit. Proses ini disebut cross-imunoterapi.

5. Ketika payudara dihisap, biasanya nafas wanita jadi lebih cepat ... Kebanyakannya ketika payudara dihisap, wanita akan menyedut dan menghembus nafas 60 kali dalam satu minit. Padahal dalam keadaan normal hanya 20 kali tiap satu minit. Menyedut dan menghembus nafas akan mencegah berbagai gangguan penyakit pada paru-paru.

6. Payudara yangg dihisap lebih dari 5 minit akan membuatkan tubuh wanita lebih santai, dapat menghasilkan rantai kimiawi yangg akan menghancurkan pelbagai hormon yang menjadi penyebab stress.

Kongsikan pengetahuan ini kepada wanita-wanita yangg anda kenal untukmembantu mereka lebih sihat dan awet muda sekarang juga !

AMARAN! Artikel ini khas buat suami isteri sahaja.

Sinar Hairan

Related Posts:

0 Response to "Manfaat Suami Menghisap Payudara Untuk Kesihatan Wanita"

Post a Comment