KANTOI….!!! Rakaman CCTV Dedahkan Kerja Guru Wanita Ini, Walaupun Umur Baru Melangkau 22 Tapi…….

Rakaman CCTV Dedahkan Kerja Guru Wanita Ini | Video rakaman kamera tersembunyi seorang guru tadika melakukan ‘2 kerja’ tersebar di laman sosial negara itu, lapor Daily Mirror.
Video berdurasi 37 saat itu menunjukkan wanita terbabit sedang melayan seorang lelaki di dalam sebuah bilik studio dengan bayaran RM187.
Katya Gorlova, 22 tahun, wanita dalam video tersebut merancang memfailkan saman terhadap individu yang bertanggungjawab menyebarkan video tersebut. Difahamkan dalam video itu, Katya mendedahkan bahawa perkerjaan sebenarnya ialah sebagai seorang pengajar dan guru tarian di sebuah tadika.
Katya mengakui melakukan kerja sambilan sebagai pelacur, bagaimanapun menegaskan bahawa kerja keduanya itu tidak menganggu tugasnya di sekolah kerana masih bujang dan bebas berbuat apa saja.
Rakaman CCTV Dedahkan Kerja Guru Wanita Ini
Rakaman CCTV Dedahkan Kerja Guru Wanita Ini
Rakaman CCTV Dedahkan Kerja Guru Wanita Ini | Menurut portal berkenaan, Katya kini disiasat oleh pihak berkuasa tempatan. Namun tidak dapat dikenal pasti sama ada Katya masih bertugas sebagai guru tadika atau sebaliknya.

Related Posts:

1 Response to "KANTOI….!!! Rakaman CCTV Dedahkan Kerja Guru Wanita Ini, Walaupun Umur Baru Melangkau 22 Tapi……."

  1. Apabila isteri tiada d rumah, suami dan pembantu rumah ini... ( video ): KLIK UNTUK TENGOK

    Isteri dinoda lelaki lain: KLIK UNTUK BACA

    Cara buat duit MUDAH : : KLIK UNTUK BACA

    BUAT DUIT DENGAN INSTAGRAM ! : KLIK UNTUK BACA    ReplyDelete