JEJAI Pasti MENANGIS!!!! Selepas 10 HARI PENCERAIAN...Akhirnya FASHA SANDHA Tampil Luahkan 'PERASAANNYA' Yang Pasti Akan Buat Ramai SEBAK!!!!

JEJAI Pasti MENANGIS!!!! Selepas 10 HARI PENCERAIAN...Akhirnya FASHA SANDHA Tampil Luahkan 'PERASAANNYA' Yang Pasti Akan Buat Ramai SEBAK!!!! Selepas sekian lama berdepan masalah rumah tangga, pelakon Nur Fasha Sandha Hassan hari ini diceraikan talak satu oleh usahawan Rizal Ashram Ramli atau lebih dikenali sebagai Jejai.

Rizal, 39, melafazkan cerai di hadapan Hakim Syarie Muhammad Abdul Karim Wahab di Mahkamah Tinggi Syariah kira-kira jam tiga petang.
Seminggu selepas peristiwa pencerai pasangan ini, isu ini masih lagi disebut-sebut oleh peminat-peminat Fasha hinggakan ada yang turut sedih mengenangkan apa yang telah terjadi. Jom kita tengok komen Fasha sendiri selepas seminggu peristiwa tersebut berlaku.
Fasha dilihat begitu tabah dalam menghadapi dugaan ini seperti mana ada telah beliau nyatakan pada awal penceraian beliau:
“Wanita jangan jadikan alasan bersedih untuk menjadi serabai dan tidak terurus. Kehidupan perlu diteruskan. Sebagai wanita kita harus berdikari setiap waktu,” - FASHA SANDHA

Sementara itu, beliau sekarang turut sibuk dengan penggambaran Tentang Hati 2 bersama dengan beberapa pelakon terkenal tanah air yang lain. Good luck Fasha..semoga terus tabah demi dua putera hati anda!!!

Related Posts:

0 Response to "JEJAI Pasti MENANGIS!!!! Selepas 10 HARI PENCERAIAN...Akhirnya FASHA SANDHA Tampil Luahkan 'PERASAANNYA' Yang Pasti Akan Buat Ramai SEBAK!!!!"

Post a Comment