Ibu Shaheizy Sam kantoi dan mengaku kesilapan yang dilakukan, berasa sangat gemuruh dan menyesali perbuatan itu..nasi dah jadi bubur, Sebagai artis kita perlu memberi contoh yang baik kepada masyarakat                          SILA KLIK GAMBAR UNTUK LEBIH JELAS DAN BESAR
a. Ibu Shaheizy Sam Disaman Kerana Guna Plat Kenderaan MOMMY | Cantik juga kan bila no plat bertukar kepada MOMMY, sebelum ini Shaheizy Sam menghadiahkan ibunya Khaty Fauziah sebuah kereta mewah Audi A5 . Eh! alangkah ‘best’ boleh buat plat sendiri ikut suka hati. Tetapi negara ini mempunyai undang-undang, pemandu seharusnya mematuhi peraturan yang telah di tetapkan oleh JPJ.b. Menurut Berita Harian, Khaty Fauziah telah disaman Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ) ketika memandu kenderaan itu di Lebuhraya DUKE baru baru ini kerana plat kenderaan tidak mengikut spesifikasi.

Related Posts:

0 Response to "Ibu Shaheizy Sam kantoi dan mengaku kesilapan yang dilakukan, berasa sangat gemuruh dan menyesali perbuatan itu..nasi dah jadi bubur, Sebagai artis kita perlu memberi contoh yang baik kepada masyarakat"

Post a Comment