Hangat!! Ini Punca..Isteri Kedua Ashraf Muslim Luah Perasaan Di Instagram Hunny Danny..

Hangat!!  Ini Punca..Isteri Kedua Ashraf Muslim Luah Perasaan Di Instagram Hunny Danny..


Kehidupan keluarga Ashraf Muslim nampaknya semakin bahagia walaupun pada mulanya berlaku konflik antara Ashraf Muslim, isteri pertama dan isteri keduanya. Ramai yang menuding jari mengatakan Wan Sakinah iaitu isteri kedua Ashraf Muslim sebagai perampas tidak kurang juga yang mengutuk Wan Sakinah sebagai perosak rumahtangga orang lain. Kenyataan ‘Ashraf Muslim – Memang Susah Sebenarnya Hidup Bermadu‘ membuktikan walaupun susah beristeri dua, Ashraf Muslim mampu bertindak adil kepada kedua isterinya.

Baru-baru ini mungkin niat untuk meluahkan perasaan, isteri kedua kepada Ashraf Muslim, Wan Sakinah telah berkongsi sekeping gambar dengan kata-kata di Instagram miliknya. Dalam maksudnya bunyi gambar tersebut.“Semua yg terjadi telah tertulis. Samada anda memilih untuk bahagia atau derita, semuanya terpulang kepada anda. Jangan biar orang lain pengaruhi kehidupan kita. Allah sudah berikan nikmat kepada saya, suami yang mencintai & anak yg sihat. Alhamdulillah”
“Jadi kenapa saya mesti tunduk kepada manusia yang membenci saya? Kepada isteri kedua sekalian, memang kita tiada tempat yang istimewa dihati perempuan diluar sana. Tak kire la kahwin kat Malaysia atau Thailand,”

Penulis lihat perkara sebegini mungkin luahan hatinya kepada persoalan peminat mahu pun individu di luar sana yang selalu mempertikai Wan Sakinah sebagai isteri kedua kepada pelakon ini. Apa pun semoga Wan Sakinah terus bertabah kerana setiap insan diberikan dugaan berlainan. Janji bahagia tak gitu? Opsss!

Sumber Dari: Gosip Artis Malaysia 

Related Posts:

0 Response to "Hangat!! Ini Punca..Isteri Kedua Ashraf Muslim Luah Perasaan Di Instagram Hunny Danny.."

Post a Comment