GURU Tua Terima BALASAN yang MEMALUKAN selepas Buat “PROJEK” dengan Gadis. Astaghfirullah, Akibat Tidak Menahan NAFSU, Balasan yang diterima MEMANG MEMALUKAN. Jadikan Iktibar. Jangan diikut Hawa Nafsu Nanti MERANA.

balasan

GURU Tua Terima BALASAN yang MEMALUKAN selepas Buat “PROJEK” dengan Gadis. Astaghfirullah, Akibat Tidak Menahan NAFSU, Balasan yang diterima MEMANG MEMALUKAN. Jadikan Iktibar. Jangan diikut Hawa Nafsu Nanti MERANA., Seorang guru 34 tahun yang mengajar di salah sebuah sekolah di Gunung Kidul ditemui maut dalam keadaan menyayat hari di dalam keretanya minggu lepas.
Lebih tragis, guru berkenaan ditemui dalam keadaan separuh bog3l tanpa seluar. Penduduk di situ berasa curiga dengan kenderaan Avanza mangsa yang berada terlalu lama di tempat kejadian. Setelah kenderaan tersebut didekati, mereka terlihat seorang lelaki yang kaku disangka sedang tidur namun setelah diperiksa, mangsa telah pun meninggal dunia.
Siasatan awal pihak berkuasa dari penglihatan telah membuat kesimpulan mangsa maut akibat serangan jantung selepas bersetubuh di dalam kenderaannya. Pihak polis juga tidak menolak kemungkinan mangsa diserang sakit jantung setelah melakukan oral seks dengan pasangannya berdasarkan bukti-bukti yang ditemui dalam kenderaan beliau.
Setelah hasil siasatan terperinci dilakukan pasukan polis telah menemui petunjuk dengan penahanan seorang pelajar untuk siasatan. Hasil penahanan pelajarnya mengakui mereka telah melakukan hubungan s3ks didalam kereta kawasan tersebut, namun belum sempat mereka habiskan hubungan terlarang itu tiba-tiba guru berkenaan telah rebah dan pengsan jadi dengan perassan takut pelajar itu melarikan diri pulang ke rumah.
Namun begitu kes itu masih lagi disiasat dan pasangan mangsa diminta hadir untuk membantu mangsa.

Related Posts:

0 Response to "GURU Tua Terima BALASAN yang MEMALUKAN selepas Buat “PROJEK” dengan Gadis. Astaghfirullah, Akibat Tidak Menahan NAFSU, Balasan yang diterima MEMANG MEMALUKAN. Jadikan Iktibar. Jangan diikut Hawa Nafsu Nanti MERANA."

Post a Comment