GEMPAR DAN MEMALUKAN FOTO TASHA SHILLA MABUK DI KELAB MALAM YANG JADI VIRAL DI LAMAN SOSIAL

Apa yang sebenarnya berlaku menjadi lebih jelas melalui laporan yang dimuat naik oleh Carmen Emirda di akaun Instagramnya.Menurut Hans, pasa mulanya dia datang ke kelab tersebut dan terserempak dengan Tasha Shilla. Dia cuba bersalam dengan bekas kekasihnya itu tetapi tidak diendahkan. Hans seterusnya duduk di sebuah meja.Secara tiba-tiba. Tasha Shilla yang berada dalam keadaan mabuk telah menampar dan menendang kaki Hans. Orang ramai yang berada dalam kelab telah menarik Tasha dan menyimbahnya dengan air akibat serangan itu. Beberapa orang pengawal kelab kemudiannya membawa Tasha keluar.

Hans bagaimanapun itu mempedulikan Tasha. Ketika hendak pulang, Hans berjalan di tempat letak kereta bersama rakannya namun diserang kira-kira 30-40 orang lelaki berbangsa Melayu. Kunci kkeretanya pula dirampas oleh bapa Tasha.Apa yang berlaku selepas itu tidak diketahui. Melihatkan keadaan Hans yang okay sahaja, mungkin jaguh tomoi itu berjaya mempertahankan dirinya dari serangan. Macam filem aksi pula jalan ceritanya.
Apa pun, kes ini telah menjadi kes polis. Begitu pun, masih belum ada sebarang penjelasan dari pihak Tasha mengenai perkara ini.Seperti biasa, kita serahkan saja kes ini kepada pihak polis untuk menyiasat perkara ini sebenar Seingat kami, Tasha pernah mengatakan dia ke kelab melam untuk menenangkan fikirannya, tetapi bila jadi perkara begini, bukannya Tasha jadi tenang, tapi makin bercelaru dibuatnya.


Related Posts:

0 Response to "GEMPAR DAN MEMALUKAN FOTO TASHA SHILLA MABUK DI KELAB MALAM YANG JADI VIRAL DI LAMAN SOSIAL"

Post a Comment