Gambar Dan Biodata Syatilla Melvin Bakal Isteri Shaheizy Sam Yang Bakal Mengejutkan Ramai, Rupanya Syatilla Melvin Ni Berdarah……

malvin
Syatilla Melvin Yang kini hangat diperkatakan setelah mengejutkan peminatnya dengan kabar gembira bahwa Syatilla Melvin dan pelakon lelaki Shaheizy Sambakal bernikah 8 februari depan yang akan di adakan di pulau pinang.
Seterusnya majlis resepsi sebelah keluarga Syatilla di Bukit Jawi Golf Club pada 9 Februari. Manakala majlis resepsi sebelah keluarga Sam di Hotel Mandarin Oriental Kuala Lumpur pada 14 Februari.
Lebih mengejutkan lagi apabila majlis perkahwinan pasangan ini mendapat tajaan berjumlah RM 25 Juta.tentunya majlis pernikahan pasangan ini nantinya di sifatkan sebagai Wedding of the Year.
Sebelumnya untuk mengenali lebih dalam siapakah Syatilla Melvin,beliau adalah Artis seangkatan dengan Anzalna, Izara Aishah dan Neelofa dalam Dewi Remaja.
Syatilla ni dulunya model dan pernah diburu cerita kontroversi selepas berlakon dalam drama BFF di tv3.
Syatilla juga adik kepada pemenang Gadis Melayu musim kedua Siti Nur Shafiqa Melvin.
Biodata Syatilla Melvin
Nama: Siti Nur Syatilla Amirol Melvin
Umur  25
Lahir 8 Februari 1991
Asal Parit Buntar Perak
Anakkedua dari 5 beradik
Berdarahkacukan jepun sebelah ayah
Kerjaya model dan pelakon
Gambar Syatilla Melvin
sam
opopo
ol
kolj
klop
Gambar Syatilla Melvin Dan Shaheizy Sam
sila
tajana
yes

Related Posts:

0 Response to "Gambar Dan Biodata Syatilla Melvin Bakal Isteri Shaheizy Sam Yang Bakal Mengejutkan Ramai, Rupanya Syatilla Melvin Ni Berdarah……"

Post a Comment