DALAM DIAM MIRA FILZAH 'SAH BERTUNANG' DAN INILAH BUKTI ( 2 GAMBAR ) PERTUNANGAN MEREKA YANG BERJAYA DIJUMPAI.

DALAM DIAM MIRA FILZAH 'SAH BERTUNANG'  DAN INILAH BUKTI 2 FOTO PERTUNANGAN MEREKA YANG BERJAYA DIJUMPAI.Drama Cinta Si Welding Planner di Slot Akasia TV3 sudah ditayangkan sejak 30 disember 2016 yang lalu.Drama yang menjadi trending pada waktu ini dibintangi oleh pelakon jelita yang kian meningkat naik namanya MIRA FILZAH dan hero malaya , ADY PUTRA bakal memperlihatkan kelainan waktu Mira yang pernah berlakon sebgai Pegawai JPJ Menerusi sebuah Drama..Walau bagaimanapu, ,esti jejaka dilua san a pasti kecewa apabila dapat tahu berita bahawa Mira Filzah pun bertunang dan bakal mendirikan rumah tangga.

Tapi, Jejaka2 diluarsana tidak perlu kecewa kerana Mira Filzah atau dikenali wataknya Zara hanya bertunang dengan hero malaya , Ady Putra atau dikenali sebagai seorang lelaki kaya memegang  watak Fariz sangat terkejut dengan tindakan keluarga fariz yang datang meminangnya..
Zara dan Fariz akan mendirikan rumah tangga dalam episod seterusnya dan drama ini akan lebih menarik dan dramastik lagi memandang sukar untuk dijangka perkara yang akan terjadi untukepisod seterusnya. Tapi buat pembaca novel Cinta Si Wedding Planner pasti sudah tahu bagaimana jalan ceritanya .Sama sama kita saksikan episod yang seterusnya.


Related Posts:

0 Response to "DALAM DIAM MIRA FILZAH 'SAH BERTUNANG' DAN INILAH BUKTI ( 2 GAMBAR ) PERTUNANGAN MEREKA YANG BERJAYA DIJUMPAI."

Post a Comment