5 Perbuatan Jijik Lelaki Buat Secara Rahsia Yang Wanita Tidak Tahu Tapi MenyukainyaBro ckp betul2... Korang ade tak garu 'ehem' bile bosan?..


Lelaki selalunya dilihat sebagai seorang pengotor, tak menjaga kebersihan jika dibandingkan dengan wanita. Jom baca apa yang lelaki buat ketika bersendirian yang boleh dikatakan jijik dilihat dengan mata kasar.
1. Meng'adjust' seluar dalam yang dah digunakan lebih 5 kali
Siapa yang guna seluar lebih daripada sekali sehari. Pada wanita ia sangat menjijikkan. Tapi lelaki ada perangai untuk mencari dengan kreatifnya untuk menukar tempat-tempat masam agar tak kelihatan.
2. Melancap dimana-mana
Ya. jangan hairan, lelaki muda ada tabiat dan rasa tak bersalahnya untuk beronani ditempat-tempat terbuka seperti yang dilubang-lubang yang dijumpai yang berpotensi untuk melempiaskan nafsunya.
3. Halakan air kencing seolah mencuci
Seakan terpanggil untuk membersih tandas, apabila lelaki menggunakan tandas dan menjumpai bendasing yang melekat di mangkuk jamban ketika sedang membuang air kecil. Dia akan cuba untuk membersihkan sisa melekat itu dengan menggunakan air kencing.
4. Gunakan kaki mengelap sisa tumpahan
Jika susu atau air milo contohnya tumpah di lantai. Mereka akan mencapai apa sahaja (stokin, tuala, kain buruk, karpet, pengelap kaki) yang berdekatan menggunakan hanya kakinya sahaja. JIjikkan.


5. Cium selepas mengorek bontot
Sejijik yang dibaca, lelaki akan mencium selepas menggaru bontot dengan jari mereka. Pada mereka itu adalah nikmat. 

Nota: Tak semua lelaki seperti diatas...

Related Posts:

0 Response to "5 Perbuatan Jijik Lelaki Buat Secara Rahsia Yang Wanita Tidak Tahu Tapi Menyukainya"

Post a Comment