Kami Nenen, Awak? - Emma Maembong Di Kencam Promot IG Memalukan


Apabila seseorang artis tu berhijab pasti banyak perkara yang perlu diambil kira. Baik dari segi pemakaian, perangai dan adab. Tak boleh buat perangai sesuka hati je sebab ramai mata yang memandang.. Lagi-lagi artis popular.

Baru-baru ni Emma Maembong memuat naik gambar di Instagram dan buat review tentang brand yang bernama ‘Nenen’. Dengar macam 18sx kan? Haa tapi itu lah nama brand nya. Kalau korang nak tahu, ‘Nenen’ tu merupakan flavour bagi sesiapa yang hisap vapor. Memang makin famous flavour ni.









Berikut antara komen ‘panas’ yang diterima Emma dari followers di Instagram. Mungkin niat Emma Maembong hanya ingin menolong peniaga-peniaga di luar sana yang ingin berniaga.

Tapi memandangkan nama brand itu sendiri agak sensitif lagi-lagi buat kaum wanita. Harap lepas ni Emma akan lebih berhati-hati.

Related Posts:

0 Response to "Kami Nenen, Awak? - Emma Maembong Di Kencam Promot IG Memalukan"

Post a Comment