INILAH ARTIS YANG SUKA NYANYI LAGU ARTIS LAIN DI YOUTUBE

Selain Shila Amzah yang dulu memang suka nyanyi lagu2 dari artis lain & upload ke youtube sebenarnya ramai lagi artis yang suka buat macam tu. Even dah ada populariti di luar alam maya.. Mereka still jugak menjadi publisiti dari internet. Sekarang dunia hujung jari beb!.. Kalau kau terkenal di alam maya auto kau di kenali di luar alam maya



Kadang2 bila mereka bawa lagu orang lain dengar lebih baik dari penyanyi asal. Yelah.. bukan semua penyanyi tu reti menyanyi tapi kadang2 penyanyi yang tak pandai menyanyi ni lagu2 dia best best. Sedap bila dia miming jer.. Tapi nyanyi live hancur! Sebab tu bila ada orang yang lebih talented dalam nyanyian.. nyanyikan semula lagu mereka dengar lebih baik dari penyanyi asal.


Nak tau siapa retis2 & mereka2 yang suka buat cover lagu artis lain di youtube meh tengok kat sini >>Could #2 be the coolest new YouTube cover in Malaysia? Check it out! <<

Sedap ke tidak.. Bergantung pada citarasa sendiri la. Nak tau sedap ke tidak kena la dengar ye dak??

Related Posts:

0 Response to "INILAH ARTIS YANG SUKA NYANYI LAGU ARTIS LAIN DI YOUTUBE"

Post a Comment